fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Novi album SevdahBABY na Deezeru

Novi album SevdahBABY na Deezeru

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Novi album SevdahBaby, pod imenom “Sega, Mega, ti i ja“, dostupan je za preslušavanje ekskluzivno na Deezeru. Tokom prvih sedam dana od pojavljivanja, do 1. januara 2014. album će moći da se sluša isključivo na ovom servisu.

Posle hitova “Ti mi se tako sviđaš” i “Uvek mogu bolje”, koji se nalaze i na novom albumu, SevdahBaby završavaju 2013. godinu na najbolji mogući način – kolekcijom potencijalnih hitova za narednu sezonu.

Milan Stanković, poznatiji pod pseudonimom SevdahBABY je muzičar, disk džokej i producent. Pažnju publike privukao je remiksima nekoliko poznatih pesama (“3 poljupca”, “Izvini, dušo, izvini”, “Koketa”). Od 2007. nastupao je po brojnim klubovima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, kao i na EXIT festivalu 2007. i 2009. godine. Pod pseudonimom Brutt Van Daal učestvovao je na tri međunarodna takmičenja u remiksu i dva puta pobedio (Bear Who? – Beatbox Remix Contest 2007. i Olav Basoski Remix Contest 2008.). Sa pesmom „Previše reči“ učestvovao je na Beoviziji 2009. Pesma „Yo!hambin 91“ koju je uradio u sardnji sa Lou Benny-jem, prema glasanju čitalaca „Popboksa“ proglašena najboljim srpskim singlom u 2009. U Live PA nastupima, SevdahBABY je za miks pultom, a za mikrofonom mu se pridružuje Djixx, glavni ženski vokal sa kojim Milan aktivno sarađuje već 4 godine.

Album “Sega, Mega, ti i ja” možete preslušati u nastavku: