-

Novi album sastava Kanda Kodža i Nebojša: “Uskoro“ nikad nije bio bliže

Kanda Kodža i Nebojša SubBeerni Centar Beograd

Sastav Kanda Kodža i Nebojša obradovao je publiku novim albumom nakon pet godina izdavačke pauze.

Album se zove “Uskoro“, a pre nego što je objavljen 15. februara, u etru su već bili singlovi koji su privukli pažnju: “Prekidi ponovo“, “Jamajka“, “Misli dobro“ i “Letnji dan“, kao i pesma “Tako volim da živim“ koja je izabrana za “Mascom hit godine“.

Sastav KKN čine: Oliver Nektarijević, Nenad Pejović, Janko Mostarlić, Vladan Rajović i Boško Stanojević. Oni su i ovog puta ostali dosledni svom stilu i direktnoj pankerskoj lirici, ali ipak dostigli vrhunac karijere, objavivši svoje najzrelije autorsko delo.

Takođe, da je i publika ovog sastava oduševljena novim pesmama dokazuje i nedavno održani tradicionalni prvojanuarski koncert u Beogradu, ali i koncerti u Smederevu, Kragujevcu i Novom Sadu.

Na osnovu uspeha koji su postigli singlovi pre objavljivanja albuma, bilo je sigurno da će “Uskoro“ proći dobro, što je navelo članove KKN, da uz pomoć izdavača Mascom, prirede iznenađenja svojim slušaocima.

Naime, svi koji žele mogu naručiti “Uskoro“ na vinilu, kao prvo ovakvo izdanje u diskografiji benda. Osim ploče, oni će dobiti i ulaznicu za beogradski koncert, koji će se održati 12. marta na tajnoj lokaciji, družiti se sa članovima benda i provesti veče sa limitiranim brojem vernih slušalaca.

U toku je snimanje spotova za predstojeće singlove, a prvi koji se očekuje je za pesmu “Lako polako“, već tokom marta.

Najnovije vesti

Izdvajamo