fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Novi album i novi video spot Nežnog Dalibora

Novi album i novi video spot Nežnog Dalibora

Sastav Nežni Dalibor ovog marta objavio je novi album “U slojevima”. Četvrto po redu studijsko izdanje benda je objavljeno za beogradsku izdavačku kuću Odličan hrčak, koja je izdala i prva dva albuma benda. Materijal je snimljen u “Studiju P3” u Beogradu, i delom u studiju “Undergorund Sound Factory”, takođe u Beogradu. Produkciju potpisuje Caspar Wijnberg (ex-The Saints), dok je mastering urađen u “Da Goose Music” studiju u Holandiji.

“U slojevima” se može nabaviti na CD-u u bolje snabdevenim prodavnicama, a digitalno izdanje je dostupno na bandcamp strani benda, kao i na platformama Deezer i Spotify.

Istovremeno sa albumom objavljen je i animirani spot za pesmu “Zauvek” koja otvara ploču, a za koji je zaslužan tim u sastavu: Dragan Jovanović (crtež, 3D modeling i animacija),
Davor Sopić (scenario, montaža i režija), Vladan Djiri Vasiljević (animacija, 3D modeling, motion graphics i vizuelni efekti) i Aleksandra Radović (model). Jovanović i Sopić su ujedno i članovi benda.

Na izdanju se nalazi 8 pesama, od kojih su 4 već objavljivene u formi singla u periodu od decembra 2015. godine do danas. To su bile pesme „U slojevima“ i „Vikendi“ za koje su urađeni i zapaženi propratni spotovi u režiji Raška Miljkovića, odnosno, Marine Uzelac, kao i radijski singlovi „Prvomajska“ i “Godinu dana”.

Spot za pesmu “Zauvek” kao i kompletan album možete preslušati sa našeg sajta.