-

Novi album Crva „Piše nam se dobro“ dostupan za besplatno preuzimanje


Beogradska alternativna grupa Crvi novi su „štićenici“ glazbene etikete više manje zauvijek, a album prvijenac „Piše nam se dobro“ objavljen je u suradnji s američkim Gezellig Records.

Crvi su bend u stalnom nastajanju, grupa ljudi koja se glazbeno razumije i nadopunjuje. Sastav benda čine Damjan Babić, Ivan Skopulovič, Marko Benini te Vladimir Pejković.

Njihov album prvijenac “Piše nam se dobro“ zvučna je kulisa Munchovog “Krika“ 21. stoljeća, predstava za one koji možda ne razumiju te realnost za one koji shvaćaju težinu ironije koju naslov albuma stavlja pred nas. Kao što je njihova glazbena misao direktna i neposredna tako i “Piše nam se dobro“ precizno secira nemogućnost bijega od neotkrivenog i neminovnog.

Ono što bend na svojem debitantskom albumu isporučuje tvrdokorna je energija i transcedencija u nepoznato, jer što nam drugo preostaje nego da uživamo u svakoj nelogičnosti, nesavršenosti i ironiji koju nam život pruža. A ova zbirka pjesama i nije ništa drugo doli soundtrack za isti.

Album je od danas dostupan na Bandcamp stranici grupe, gdje ga u cijelosti možete preslušati te preuzeti po principu „plati koliko želiš“, što znači čak i besplatno.

Crvi sutra, 3. veljače, nastupaju u Ljubljani na MENT festivalu, u Kinu Šiška.

Podsjetimo, Crvi su sredinom studenog objavili singl „Lažem i kradem“ koji se na našem portalu našao među 10 najboljih regionalnih singlova za 2016. godinu u Kratkim rezovima.

Najnovije vesti

Izdvajamo