-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Nova pesma i spot jazz-pop pevačice Irene Blagojević (video)

Nova pesma i spot jazz-pop pevačice Irene Blagojević (video)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Irena-BlagojevicIrena Blagojević, džez, pop i soul pevačica, koja od 2010. godine veoma uspešno gradi solo pevačku karijeru, objavila je novu pesmu pod nazivom „Memories of you“. To je drugi Irenin singl, nakon veoma zapaženog debi albuma „Jutro bez ljubavi“, kojim najavljuje novo izdanje za koje je planirano da izađe do kraja ove godine.

„Memories of you“ je snažna, emotivna pesma, rađena u disko-fank-džez maniru i pravo je osveženje na domaćoj sceni. Irena Blagojević je autor muzike i teksta, dok aranžman potpisuje Ivan Aleksijević. Pesma je snimana u studiju „Kolarac“, muzički miks uradio je Dejan Vozlić, a odsvirali su Nebojša Zulfikarpašić (gitara), Miroslav Tovirac (bas), Darko Jureša (perkusije). Snimljena je i bosa nova verzija nove pesme, koja će se nešto kasnije pojaviti pred publikom. Za spot su zaslužni lutkarka Dragana Vasić, reditelj Milorad Milinković, snimatelj Milica Dimitrijević i montažer Bane Godić.

Irena Blagojević radi na novim pesmama, a album, koje će objaviti do kraja godine, biće u njenom prepoznatljivom soul-džez stilu, koji karakteriše snažan i upečatljiv vokal, moderan zvuk i melodije koje na prvo slušanje „ulaze u uho“.