-

Nova muzička agencija Banana&Salt kreće sa radom

BANANA&SALT Luna UgrinovskaBanana&Salt je novi format agencije, koja pored svog artist kataloga za booking i management, nudi digitalnu distribuciju muzike, konsalting za muzičare i muzičke profesionalce, specijalizovane treninge i radionice posvećene edukaciji umetnika u domenu muzičkog biznisa, kao i usluge za internacionalni booking na teritoriji Balkana.

Iza Banana&Salt stoji Lina Ugrinovska, dugugodišnji booker festivala Taksirat, D festivala, PIN Music conference; agent Kirila Džajkovskog i saradnik mnogih lokalnih i regionalnih muzičkih umetnika kroz godine. Od strane relevantnog UK IQ magazine, bila je naglašena kao jedna od najperspektivniji pretstavnika nove generacije u muzičkoj industriji, a 2019ta godina je nagrađena za Artist Liaison of the year – WILM, Women in live music. Shodno tome, kao ambassador za mentalnog zdravlja u muzičkoj industriji i mnogih gostovanja na evropskim muzičkim konferencijama, u Banana&Salt prirodno su inkorporirane najbitniji segmenti dostupni u formi radionica i treninga posvećeni stresu, work-life balance, burnout, motivaciji i post covid stanju muzičkih profesionalaca i artista.

Kao specijalni saradnik ukljucena je i Dr. Katja Ehrenberg, profesor sa Univerziteta u Bonu i psiholog, koja svojim originalnim konceptima sazdanim za Banana&Salt, nudi odgovore na pitanja povezane sa efikasnim radom, dobre strane konflikta, scenska anksioznost i dr. Artist roster nudi booking i menadžment umetnika iz regiona, kao IDA PRESTER i Lollobrigida, FUNK SHUI, Ljubojna, Ruth Koleva, David Mukka, i drugih.

“Kao uvek perfektni profesionalac, Lina ima odlično oko za detalje i sluh za muziku. Zadovoljstvo je uvek raditi sa njom, kreirajući radnu atmosferu koja je zabavna, organizovana i na vreme. Razvijajući radni odnos sa njom kroz godine, bilo je predivno iskustvo, a njena ekspertiza povećava značenje svakog projekta koji dotakne.” – TK WONDER (Artist, NYC).

Najnovije vesti

Izdvajamo