-

NORTHERN REVIVAL video spotom za „Psychosis“ najavio novi album

Heavy stoner rock bend Northern Revival objavio je video spot za singl „Psychosis“, koji će se naći na njihovom novom albumu „Modification“, čije se oficijelno izdanje očekuje u septembru 2022. godine (Geenger records). Na njemu će se naći 9 pesama.
Posle duže pauze, ovaj novosadski bend se vratio na scenu u nešto izmenjenoj postavi i sa malo drugačijim, ali jednako žestokim zvukom. Njihov novi studijski materijal, sniman je i miksan u Piknik studiju, a publika ga je mogla čuti i na živim nastupima benda u popularnim novosadskim i beogradskim klubovima. Jedan od njih, bio je i prošlogodišnji koncert u kultnom novosadskom klubu Dom b-612, čiji najvreliji momenti su
prikazani i u novom video ostvarenju. Za njegovu realizaciju odgovoran je Mihajlo Obrenov (kadrovi, montaža, režija), za dizajn omota albuma Svetomir Mihaljev, a za grafičku obradu Nikola Rajić.
Northern Revival deo je scene koja u Srbiji tek treba da doživi svoju punu ekspanziju. Izabrao je sebi svojstven, neutaban put pionira muzičkog pravca koji polako ali sigurno formira svoju zajednicu na ovim prostorima.

Najnovije vesti

Izdvajamo