-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNišville 2020 će se održati u predviđenom terminu

Nišville 2020 će se održati u predviđenom terminu

Nišville NišInternacionalni niški džez festival Nišville 2020 održaće se u punom formatu od 7. do 16. avgusta, a glavni festivalski program 13, 14, 15, i 16. avgusta na niškoj Tvrđavi.

Do nedelje, 31. maja aktuelna je pretprodaja kompleta ulaznica za parter po promo ceni od 2.500 dinara. Od ponedeljka, 1. juna, cena kompleta za četiri festivalske večeri iznosiće 3.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs

Nišville džez festival će i ove godine pored bogatog muzičkog programa ponuditi i vrlo kvalitetan sadržaj u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i multimedijalni program u okviru različitih pratećih manifestacija.

Festival Nišvillle se održava u planirano vreme, a direktor festivala Ivan Blagojević kaže da su sve procene da će avgust biti bezbedan mesec za okupljanje većeg broja ljudi, ali i da su spremni da sprovedu sve preventivne mere.

Kaže da se neće menjati ni koncept festivala – krenuće sa teatrom, filmom, programom posvećenim Šabanu Bajramoviću i završiti glavnim programom kao i svake godine, pišu Južne vesti.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo