fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Niški Streetcore Unity objavili prvo izdanje

Niški Streetcore Unity objavili prvo izdanje

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

streetcore_unityNiški hardcore sastav Streetcore Unity objavio je debitantski EP “Old School” preko internet etikete Balkanrock Records.

Bend je nastao početkom 2013. godine, na čiji stil su dosta uticali bendovi kao što su T-error i Madball. Talentovani i sposobni momci, žele da vrate melodije slične onima koje su nekada stvarali vrlo kvalitetni bendovi, svirajući hardcore s prelazima u crossover.

“Ljudi se pronalaze u tekstovima i upravo zato obraćamo veliku pažnju na njih. ”Ignorance is bliss”, za koju smo odradili spot, podseća ljude kako je uvek lakše okrenuti glavu od svega što se dešava, kako je lakše zažmuriti na zločin, nego biti čovek i pomoći. Tekst pesme je inspirisan ličnim iskustvom. U pesmi “Strenght”, napominjemo kako je najvažnije ostati svoj, kako je dobro imati svoje “ja”. Zatim “Separate church and state”, čiji sam naziv prenosi našu poruku ljudima.“- izjavio je bubnjar ovog benda Filip Avramović. Iskustva iz svakodnevnog života su ih inspirasala za tekstove pesama, koji govore o sivilu koje okružuje ljude, o postupcima današnjeg čoveka koji može učiniti mnogo više za bolji život.

Album možete bepslatno preuzeti OVDE.