-

Niški sastav Bohemija uskoro na Balkanrock Sessions!

Bohemija Balkanrock Sessions Niš

U okviru treće sezone muzičke web-emisije Balkanrock Sessions nastupa niški sastav Bohemija koji će predstaviti pesme sa aktuelnog albuma “Putujemo”. Njihov nastup možete gledati u ponedeljak 24. oktobra u 20h na Balkanrock YouTube kanalu.  

Album “Putujemo” (2021) treći je studijski album sastava Bohemija i deo je godišnje liste najboljih regionalnih albuma Balkanrock portala. Prethodna dva izdanja,”Sve naopako” (2017) i “Nasmeši se i reši se?” (2019), bila su osnova na kojoj se tokom godina zvuk benda gradio u specifičnu kombinaciju soul-spejs-pop rok zvuka.

Bohemija Balkanrock Sessions Niš

Njihova muzika je putovanje, putovanje bez pomeranja, u kojem posećujete egzotične destinacije, uranjate u sopstvene snove i istražujete dubine duše. Jedno takvo putovanje, kroz koje vas vode Janko Džambas, Dina Abu Majale, Dimitrije Mandić, Miloš Pavlović, Mihajlo Ivanović i Milan Stoiljković, očekuje vas u ponedeljak 24. oktobra u 20h.

Da ne zaboravite na njihov nastup možete se prijaviti na Facebook Event klikom ovde.

Dok čekate svoju bohemičnu avanturu, a kako vam ne bi promakle nove epizode naše muzičke web-emisije, zapratite Balkanrock YouTube kanal i pogledajte još jedan sastav iz Niša – Igralom!

Najnovije vesti

Izdvajamo