-

Niški Monah objavio singl „Kraj“

Monah

Niški sastav Monah objavio je video za pesmu „Kraj“, koja je drugi singl po redu sa njihovog prvog albuma.

„Pesmu je napisao gitarista Lazar, a tekst pored Lazara napisali su pevač Luka i gitarista Pavle. Mix i master je radio Uroš Milkić iz Down there studija. Kao i na prošlom spotu, i ovaj je radio Stefan Krstić. Bend je napisao scenario. Ovaj spot prikazuje radnju koja se dešava pre prethodnog spota „Iza ogledala“. Tako da možete povezati priču između ova dva spota koji takođe prate koncept albuma.“, objašnjavaju iz benda Monah i dodaju:

„Tokom prošlog leta smo puno svirali javno naše pesme, ali je verovatno ovaj spot i najveći razlog zbog čega ovoliko dugo nismo izbacili album, snimanje spota je počelo čak u septembru ali će album definitivno ugledati svetlost dana krajem leta.“

Iako danas nije popularno izbacivati singl od 7 minuta, smatrali smo da je ova balada u odnosu na ostale pesme sa albuma pogodna za singl kao i radnja spota koja ide sa njom.

Niški bend Monah nastao je krajem 2020. godine. Bend čine: Luka Arandjelović – vokal, Lazar Jovanović – gitara, Pavle Samardžić – gitara, Nikola Vlatković – klavijature, Petar Plavšić – bas i Vuk Jovanović – bubnjevi.

Najnovije vesti

Izdvajamo