fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Nikola Vranjković objavio EP i DVD; Najavljeni koncerti u Nišu i Kragujevcu

Nikola Vranjković objavio EP i DVD; Najavljeni koncerti u Nišu i Kragujevcu

Aleksandar Nikolić

Funkcija: Novinar/Recezent

Sebe vidi kao: Gurgusovačkog polupismenog polučoveka polupoljoprivrednika sa doživotnom zabranom prilaska tastaturi koju ne poštuje.

Moto: Kultivator

nikola_vranjkovic1Nikola Vranjković, pesnik i kompozitor čuven po svom radu u bendu Block Out, objavio je prvi samostalni EP nakon rastanka sa Block Outom pod nazivom “Underground Sound Factory Session no​.​1”.

EP sadrži 5 pesama snimljenih u beogradskom studiju Underground Sound Factory. Objavila ga je nezavisna izdavačka kuća iz Niša – Black Planet Records i on se besplatno može preslušati i preuzeti ovde dok se snimak iz studija može pogledati na ovom linku.

Vranjković je najavio i objavljivanje svoje nove, druge po redu, zbirke poezije koja će se zvati “Bremeplov” i uz koju će se kao poklon deliti tri sasvim nove pesme od kojih je prva (“Ispod tvoga oka”) već dobila ekranizaciju koju su fanovi mogli da vide na internetu. Više o svemu ovome možete pročitati u intervjuu koji je Nikola nedavno dao za naš portal.

Nakon koncerata po Crnoj Gori, Nikola koncertnu promociju EPa nastavlja dvostrukim koncertom u Gun klubu 26. i 29. decembra, A potom 3. januara u niškom klubu Feedback i dan kasnije u Domu omladine Kragujevca.