Nikola Vranjković novim spotom najavljuje beogradski koncert

Nikola VranjkovićU četvrtak, 13. decembra u beogradskoj Kombank dvorani tradicionalni prednovogodišnji koncert održaće Nikola Vranjković, a kao najavu ovog spektakla objavljen je i novi video za numeru “Marburg”.

Pesma “Marburg (hommo epilepticus)” nalazi se na Vranjkovićevom prošlogodišnjem dvostrukom albumu “Veronautika”, a spot koji traje 12 minuta režirao je Miloš Macanović.

Kadrovi su snimani na nekoliko lokacija u Beogradu, Mariboru i Kopenhagenu, kao i na Vranjkovićevim koncertima u Kragujevcu, Nišu, Požarevcu i Beogradu.

“Ovo je u stvari mali dokumentarni film o mojoj grupi i dragim ljudima koji vec dugi niz godina prate i podržavaju moj rad”, kaže Nikola Vranjković o spotu “Marburg”.

Ulaznice za beogradski koncert dostupne su na blagajni Kombank dvorane i na prodajnim mestima Eventima. Online prodaja ulaznica moguća je preko linka https://bit.ly/2Poy0rP

Pre nastupa u Beogradu, Nikola Vranjković će sa svojim bendom svirati 6. decembra na večernjoj sceni u  Dečjem pozoristu  u Kragujevcu.