-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNikad Spremni objavili debi album

Nikad Spremni objavili debi album

Nikad Spremni I ako me nađeš neću biti tu

Garažni rock bend iz Sevojna Nikad Spremni objavio je svoj debitantski album “I ako me nađeš, neću biti tu“.

Ovaj sastav nastao je u Sevojnu krajem 2009. godine i iza sebe imaju veliki broj nastupa što po klubovima u Užicu i Zapadnoj Srbiji, što po festivalima. Takođe su bili i polufinalisti prvog tv izdanja emisije “Bunt rok masters”.

Pesme sa prvog albuma “I ako me nađeš, neću biti tu” su presek njihove prve decenije rada i nastajale su i snimane u periodu od novembra 2016. pa do juna 2020. godine. Album je izašao kao samostalno izdanje i zasad se može čuti na platformama Youtube, Bandcamp i Soundcloud, a u planu je da se u neko dogledno vreme album pojavi i na cd-u.

Bend nije žanrovski ograničen mada je njihov zvuk najviše baziran na fuziji garažnog rock i blues zvuka sa punk i new waveom. Takođe je primetan i uticaj alternativne rock i indie scene. Planovi benda za ubuduće su da album ispromovišu uživo onoliko koliko se za to ukaže prilike, a i uveliko se radi na pesmama za drugi album.

Nikad Spremni trenutno sviraju u postavi : Branko Grbić – vokal i tekstovi , Borko Đurić i Miloš Miladinović – gitare , Marko Maloparac – bas i Željko Simović – bubnjevi.

Najnovije vesti

Izdvajamo