fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Nežni Dalibor spotom najavljuju novi album

Nežni Dalibor spotom najavljuju novi album

Aleksandar Nikolić

Funkcija: Novinar/Recezent

Sebe vidi kao: Gurgusovačkog polupismenog polučoveka polupoljoprivrednika sa doživotnom zabranom prilaska tastaturi koju ne poštuje.

Moto: Kultivator

Nežni DaliborAlternativni rokeri vranjansko-beogradskog porekla, bend Nežni Dalibor, spotom za pesmu “Deca” najavljuju svoj novi, treći po redu, album koji će se pojaviti sledeće nedelje.

Album koji nosi ime benda je sniman u studiju Digimedia pod producentskom palicom Borisa Mladenovića i na njemu će se naći 8 novih pesama. Prvobitno će biti dostupan samo u digitalnom formatu ali bend najavljuje i njegovo izdavanje na vinilu.

Spot za pesmu “Deca” režirali su Davor Sopić (zadužen i za montažu) i Nemanja Đorđević (direktor fotografije) i možete ga pogledati na našem portalu.

Novo izdanje nosićeime benda i sadržaće osam pesama u ukupnom trajanju od 40 minuta. Album “Nežni Dalibor” u početku će biti dostupan samo u digitalnom formatu na adresi koju će bend objaviti početkom sledeće nedelje. Bend ima u planu da ovaj album, kada se za to stvore uslovi, objavi i na vinilu.

Objavljivanje spota i albuma pratiće promotivni koncerti širom regiona. Do sada su potvrđeni
sledeći nastupi:

  • 16.11.  Zrenjanin – Mamurno magare
  • 29.11   Zagreb – Tvornica kulture
  • 14.12   Novi Sad – Crna kuća