-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNellcote izdao novi videospot

Nellcote izdao novi videospot

Nakon što su sredinom svibnja osvojili kritiku i publiku svojim prvijencem Surrender, Nellcote objavljuje i treći singl s EP-ja – Time/She.  Prolaznost, osjećaj nemoći pred vremenom koje nemilosrdno teče pod prstima i izgubljenost glavni su motivi u Time/She, pjesmi koju, kao i cijeli EP, potpisuje Vinko Ergotić.

Vrijeme je prolazilo i na Skitači, najvišem brdu Labinštine, a njegov tok zabilježio je Toni Juričić koji potpisuje kameru, režiju i montažu videospota. Neproporcionalan odnos prolaska vremena i likova koji se pojavljuju u našim životima u crno-bijelom videospotu prikazan je u kontrastima – dok vrijeme u prirodi juri, likovi blijede polako, a neki nikada ne izblijede do kraja. “She” je u spotu utjelovila dizajnerica Eni Surijan, a spot je producirala udruga Notturno iz Labina.

Posljednji je to singl koji Nellcote izdvaja sa Surrendera. Do kraja godine bend koji čine Vinko Ergotić (vokal, gitara), Lovro Boljat (gitara, klavijature), Lana Filipin (bas) i Damir Trputec (bubanj) zatvara se u studio i kreće sa snimanjem novog materijala.