-

Nektar OK Fest Karavan stiže u Foču

Nektar OK Fest počinje sa novom avanturom nazvanom OK Fest Karavan čiji je cilj kreiranje što kvalitetnijih kulturnih sadržaja i programa u BiH, koji su u potpunosti obustavljeni tokom većeg dijela 2020. godine, usljed posljedica izazvanih pandemijom korona virusa, ovog vikeda kreće na put.

Prva stanica OK karavana je Foča, odakle je i potekla ideja i misija najvećeg muzičkog festivala u BiH. Program započinje u subotu 17. oktobra otvaranjem izložbe „OK Fest retrospektiva“, autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka u izložbenoj sali Centra za kulturu i informisanje Foča.
Istog dana publika će biti u prilici da pogleda i dokumentarni film „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva u bioskopu Dolly Bell. Program planiran za subotu završava se koncertom Kralja Čačka u Gradskom pozorištu Foča. Svi oni koji nisu u prilici da nam se pridruže u Foči, ovaj koncert moći će da putem live streama pogledaju na zvaničnoj FB stranici OK Fest – https://www.facebook.com/OKFestTjentiste.

Nedjelja je rezervisana za projekciju filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića. Program Nektar OK Fest karavana u Foči završavamo promocijom knjige Dušana VesićaBunt dece socijalizma“ u čitaonici Centra za kulturu i informisanje. Ulaz za kompletan program je besplatan, a broj mjesta ograničen u skladu sa epidemiološkim mjerama. Ulaznice za sve sadržaje mogu da se preuzmu u Centru za kulturu i informisanje Foča.

Nakon Foče, sledeća stanica Nektar OK Fest karavana je Trebinje.
OK karavan u ovaj grad stiže 31. oktobra i 01. novembra, a već je poznat i kompetan program, te satnice istoga:
Subota 31. oktobar
12:00 – promocija knjige „Bunt dece socijalizma“, autora Dušana Vesića – Underground rock bar
19:00 – Otvaranje izložbe – „OK Fest retrospektiva“ – autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka – Galerija Kulturnog centra Trebinje
20:00 – Koncert „Kralj Čačka“ – Pozorišna sala Kulturnog centra Trebinje

Nedjelja 01. novembar
18:00 – projekcija filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva – Bioskop Kulturnog centra Trebinje
20:00 – projekcija filma „Nebeska tema – Priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića – Bioskop Kulturnog centra Trebnje

Najnovije vesti

Izdvajamo