“Neki drugi gradovi” hrvatskog benda Judette (video)

judette

Nakon žestokog prvog singla “Voli me”, alternativni pop rock bend Judette predstavio je osvježavajući i inovativni zvuk pjesme “Neki drugi gradovi”.

Nježna, romantična i drugačija Judette definitivno će nam uljepšati nadolazeću jesen svojim drugim singlom za koji su spot snimili pjevačica Lea L. Radolfi i Branko Banjac.

Iako je drugi singl nešto nježniji, pjevačica Lea nas upozorava da se ne navikavamo na nježnu Judette: Ova pjesma je ipak malo drugačija od našeg standardnog zvuka. Laganija je i mislimo da će odlično pasati baš u ovo vrijeme, ali već sa sljedećim singlom vraćamo se našem prepoznatljivom zvuku s dosta buke i malo žešćim vokalnim dionicama.”

Ovaj mladi i perspektivni bend iz Zagreba osnovan je krajem 2010. godine. tada je bend prijašnjeg imena D’Kidz odlučio okrenuti sa ozbiljnijem autorskim radom i po prvi puta stvaraju i pišu pjesme na hrvatskom jeziku.

Judette su: Lea Radolfi (vokal), Karlo Haltrich (gitara), Goran Posilović (gitara), Boris Kapetan (bas), Danijel Plasajec (bubnjevi).

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.