-

NaslovnaVestiVesti iz regionaNebojša Boogie objavio treći video singl

Nebojša Boogie objavio treći video singl

Nebojša Boogie Petković

Mladi kruševački gitarski virtuoz, nastavnik Nebojša Petković Boogie objavio je svoj treći video singl za tradicionalnu pesmu “Aj, mene majka jednu ima” odsviranu u autentičnom hard rock aranžmanu.

O svom dosadašnjem radu Boogie navodi: “U muzici koju stvaram spajam moderno i tradicionalno. To je dodir emocija koje pronalazim u sevdalinkama, romansama i starogradskim pesmama i energije koju mi daje hard rock/heavy metal muzika. Na prvu pomisao to je spoj nespojivog, ali, motivi kao što su čežnja, tuga, neostvareni snovi, sukobi, weltschmerts i, naravno, ljubav, su zajednički za oba pravca.”

I pesma i spot nastali su u produkciji studija “Košnica”, a uz Nebojšu kao prateća ritam sekcija nastupaju Miša Tričković Tričko na bas gitari i Saša Đurđević Pec na bubnjevima. Sam spot ulepšava glumica Jelena Vukićević u, naravno, narodnoj nošnji.

Nebojša Boogie najavljuje i izdavanje albuma na vinilu pod radnim nazivom “Muzika nevinosti i iskustva”, a na kojem će se verovatno pojaviti i prethodna dva video singla “Snijeg pade na behar na voće” i “Bolujem ja, boluješ ti”.

Najnovije vesti

Izdvajamo