-

„Ne daj me“ je novi singl Gužve u 16-ercu

Osječki bend Gužva u 16-ercu je na svom YouTube kanalu objavio novi singl i spot kojim najavljuju novi album koji će, kako tvrde, biti objavljen do kraja 2017. godine.

Ne daj me” je pesma koja govori o ljubavi, prijateljstvu i slobodi, dakle o onim vrijednostima na koje često zaboravimo u ovim surovim vremenima. Pjesma je snimljena u Sociala studios tijekom proljeća i ljeta ove godine, a producirao ju je Nenad Pejčić iz Psycho Therapy studija. Spot je autorsko djelo perspektivne Sandre Šalajić. Snimljen je na karting stazi u osječkoj Portanovi.

Gužva u 16-ercu je tijekom ljeta imala osam festivalskih nastupa po regiji. Po dva puta su svirali u Hrvatskoj (Rijeka – Maturijada i Ludbreg – Idemo otok), Sloveniji (Trbovlje – Mlada olimpijada i Lendava – Tepih na paleti), BiH (Šipovo – ZET fest i Tuzla – Kaledioskop festival) i Srbiji (Bečej – Kontra fest i Novi Sad Blokstok).

U predstojećem periodu uz rad na završetku novog albuma slavonske pankere očekuju nastupi po klubovima, uskoro će bend na svojim stranicama objaviti raspored jesenjih koncerata.

Najnovije vesti

Izdvajamo