-

Naredni MENT u junu 2021.

MastodonNajcenjeniji, ujedno i najvažniji regionalni showcase festival, ljubljanski MENT, prvi put će zimsko okupljanje regionalne i evropske klupske scene iz zimskog termina prebaciti u kasno proleće, budući da će se novo izdanje festivala održati od 9. do 11. juna 2021. godine.

“Novi datumi za sedmo izdanje festivala MENT Ljubljana su od 9. do 11. juna 2021. godine Nakon šest godina zatvorenih zimskih događaja, koje redovno posećuje i sneg, sedmi MENT kreće prema toplom vremenu. Ovog puta sneg neće biti nazočan. Nadamo se”, stoji u službenom saopštenju MENT 2021.

Festival otkrivanja muzike iz Evrope i šireg inostranstva u 2021. održaće se prvenstveno na mestima na otvorenom, sa programom konferencije koji je ove godine ugostio 650 muzičkih profesionalaca iz više od 30 zemalja, a koji se, kao i obično, nalazi u Kinu Šiška. Direkcija najavljuje da će uskoro imati više informacija o lokacijama i ulaznicama.

Još jedna novost je da MENT 2021. ponovno otvara prijave. “Sve prethodno zaprimljene prijave ostaju važeće, a mi ćemo naravno preslušati i sve nove. Prijavu možete predati do 15. novembra 2020. Svi sadašnji i budući podnosioci zahteva biće obavešteni o svom (ne) odabiru”, stoji u saopštenju.

Najnovije vesti

Izdvajamo