-

NaissBlue singlom najavljuje treći album

Singlom „The Guardian Angel“, niški jazz quartet NaissBlue najavio je svoj treći album koji je u celosti sastavljen od obrada filmskh kompozicija našeg čuvenog kompozitora Zorana Simjanovića.

Album nosi naziv The Art of Mr. Simjanović, a izdavač je regionalna diskografska kuća Menart. Kompozicije su snimljene uživo u niškom „Studiju M“, pod producentskom palicom Miloša Medića. Na albumu su svirali: Marijan Cvetanović (truba), Bojan Bojković (klavir), Luan Osmani (bas) i Ivan Cvetković (bubanj).

U svrhu promocije albuma NaissBlue i izdavačka kuća Menart izbacili su singl i spot za kompoziciju „The Guardian Angel“. Spot je animirano delo niškog režisera Igora Jovanovića. Digitalno izdanje albuma dostupno je od ponedeljka, 7. avgusta, dok će se CD naći u prodaji od septembra.

Promocija za novinare biće održana u Paviljonu niške tvrđave u subotu, 12. avgusta od 17 časova, kao jedna od propratnih manifestacija Nišvila. Najavljeno je učešće članova sastava, predstavnika izdavača, kao i kompozitora Zorana Simjanovića.

Koncertnu promociju albuma NaissBlue najavljuju za septembar i, sada već tradicionalni, Constantinus festival.

Najnovije vesti

Izdvajamo