Nagradna igra: Osvojite karte za “Arsenal Warm up” koncert u Nišu

Babe
Babe

Balkanrock vas nagrađuje! Troje najbržih koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobija po jednu kartu za Arsenal Warm Up koncert 6. juna u dvorištu Univerziteta u Nišu na kome će nastupiti bendovi Proces, Babe i Brkovi.

Nagradno pitanje glasi: “Navedite ime izvođača i naziv pesme iz koje su sledeći stihovi:“Kamo srece da sam sada sa njom, ali nisam i napravicu lom, pijem vinjake i pijem ih na eks, slusam narodnjake a voleo sam T-REX”?

Tačne odgovore šaljite na redakcija@balkanrock.com uz ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani tokom dana.

Koncert u Nišu jedan je od grupnih promo koncerata „Arsenal Fest karavana“ u cilju zagrevanja pred ovogodišnji Arsenal fest koji će biti održan od 25. do 27. juna u Kragujevcu.

Satnica nastupa koncerta:

20:30 – 21:10   Proces
21:20 – 22:50   Babe
23:00 – 00:40   Brkovi

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 600 dinara mogu se kupiti do subote, 6. juna do 14 časova na sledećim prodajnim mestima u Nišu: Vintage shop,  Music House, Energy music shop, kao i na prodajnim mestima u mreži Eventima: knjižara Indigo, knjižara Delfi, Mladinska knjiga, Big Star, Travego, Exclusive change, Fun travel i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb i Bulevar 12. februara bb).

Na dan koncerta karte će se prodavati ulazu u Dvorište Univerziteta od 19 časova po ceni od 800 dinara.

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.