-

NaslovnaVestiVesti iz regionaMud Factory na korak od legendarnog studija

Mud Factory na korak od legendarnog studija

Vranjski metal bend Mud Factory prikuplja ostatak sredstava za produkciju albuma u čuvenom švedskom studiju Fredman.

Vranjski metal bend Mud Factory je pokrenuo IndieGoGo kampanju za prikupljanje ostatka sredstava za produkciju svog prvog LP albuma. Povod je više nego interesantan – mix i master prvog albuma Mud Factory-ja će raditi ni manje ni više nego Fredrik Nördstrom, čuveni švedski metal producent i vlasnik studija Fredman, gde su svoje albume snimali razni uspešni metal bendovi, od kojih su najpoznatiji: At the Gates, In Flames, Architects, Bring Me the Horizon, HammerFall, Dimmu Borgir, Opeth, Arch Enemy, Soilwork i drugi.

Momci iz Mud Factory-ja nam poručuju da je ovo za njih jedinstvena prilika da nađu svoj put na međunarodnoj muzičkoj sceni i predstave svoj album široj publici i nadaju se da će uz pomoć svojih kolega, prijatelja i poznanika uspeti da prikupe još oko 2500 dolara, koliko ih deli od ostvarenja sna i rada u ovom švedskom studiju.

Mud Factory je svoj prvi album pod nazivom “The Sins of Our Fathers” snimio ovog januara u studiju Devotion u Beogradu, a sada je na korak da ovaj album, na kom su dugo radili, kompletira u studiju Fredman.