-

Mud Factory ima nove vesti, a i novi spot

Mud Factory Arsenal KragujevacVranjski metal bend Mud Factory je objavio spot za prvi singl „As I Watch Them Fall“ sa predstojećeg albuma „The Sins of Our Fathers“ koji izlazi pod okriljem inostrane izdavačke kuće Wormholedeath.

Prvi album benda „The Sins of Our Fathers“ će izaći 11.decembra ove godine za italijansko-američku izdavačku kuću Wormholedeath. Album će biti dostupan u decembru na svim online platformama, a njega najavljuju nedavno objavljenim spotom za prvi singl „As I Watch Them Fall“. Spot se može pogledati na zvaničnoj Youtube stranici izdavačke kuće Wormholedeath i na zvaničnoj Facebook stranici Mud Factory-ja.
Režiju, montažu i kameru potpisuje Ivan Matejić. Uz spot, predstavljen je i artwork albuma, za koji je zadužen Nenad Tasić, sa kojim bend sarađuje već nekoliko godina.

Mud Factory The Sins of Our Fathers„As I Watch Them Fall“ najavljuje album koji je bend završio prošle godine u čuvenom „Fredman“ studiju u Geteborgu, a miks i master albuma je delo jednog od najpoznatijih metal producenata na svetu – Fredrika NordstrÖma. Album je snimljen u beogradskom studiju „Devotion“ u saradnji sa Markom Živanovićem.
„The Sins of Our Fathers“ su podržali Wacken fondacija i SOKOJ, kao i mnogi prijatelji benda.

Spot i prvi singl, pogledajte, odnosno preslušajte u nastavku.

Najnovije vesti

Izdvajamo