-

NaslovnaVestiVesti iz regionaMTV snimio spot za M.O.R.T., prošlogodišnjeg pobednika Jelen Demofesta

MTV snimio spot za M.O.R.T., prošlogodišnjeg pobednika Jelen Demofesta

mort

Bend M.O.R.T., prošlogodišnji pobednik Jelen Demofesta, snimio je spot za pesmu “Meni se skače” u produkciji MTV-ja, a koji je premijerno prikazan, 7. jula.

Kako kažu članovi benda, na Jelen Demofest su došli iz želje da zasviraju po prvi put u Banjaluci, a da im je pobeda otvorila mnoga vrata i dala priliku da dobiju puno bolje uslove za rad. “Da nije bilo Jelen Demofesta možda nikada ne bi svirali pred tolikom publikom, ne bi nikada dobili priliku da snimimo album u jednom od najboljih studija u ovom dijelu Evrope, a riječ je o Pavarotti studiju u Mostaru, niti bi nam se vjerovatno javili iz Croatia Records. Koliko smo čuli, došli su do nas na preporuku jednog člana žirija Jelen Demofesta”, kažu iz M.OR.T.-a.

Lokacija na kojoj je sniman novi spot se nalazi kraj Sinja, u selu Dabar na obali jezera Peruća. U njemu se pojavljuje veliki broj prijatelja i poznanika članova benda, a po njihovoj iyjavi, ekipa sa MTV-ja se brzo uklopila u njihov način razmišljanja. Spot je režirao Vladan Janković, koji potpisuje kameru i montažu. „Iz tih razloga je snimanje spota bila zabava, iako je sve odrađeno jako profesionalno. Umora, lakših povreda i crvenila od sunca je bilo dosta, ali se niko nije utopio, pa snimanje možemo proglasiti uspješnim”, zadovoljno su izjavili članovi benda.

Pre spota za pesmu “Meni se skače”‘, bend je ekranizovao pesme “Tango” i “Pas”.