-

Mnogi drugi skidaju „Maske“ (video)


Nakon uspješne 2016. godine u kojoj su objavili tri singla, ušli u finale banjalučkog Demofesta, najvećeg festivala demo bendova u regiji, oduševili na šibenskom Regiusu i Hoomstocku te kao pobjednici natječaja zasvirali kao predgrupa velikom Manu Chau na Špancirfestu, Mnogi Drugi otvaraju 2017. s novim singlom „Maske„.

„Dugo smo razmišljali koju ćemo pjesmu odabrati za četvrti singl i nije nam bilo lako odlučiti, no na kraju smo izabrali Maske. Nekako je najviše odgovarala ovoj siječanjskoj postblagdanskoj depresiji, a super se uklapa kao zatišje pred buru između Čudnog svijeta kao trećeg singla i petog singla kojim planiramo predstaviti dugo sanjani album“, kažu momci iz benda.

Video spot kojim predstavljaju „Maske“ namjerno su snimali u minimalističkom tonu kako bi podcrtali tekst pjesme i stavili u prvi plan glazbeni doživljaj. Također, nastavno na video spot „Čudnog svijeta“ u kojem zaista glume, u ovom spotu ne glume, već bivaju ono što i jesu kada sviraju.

Za animacije u spotu zaslužan je gitarist Ante. „Htio sam svojim črčkarijama dodati jednu dimenziju koja predstavlja našu podsvijest – ono što se događa u našim glavama, dio koji ne pokazujemo, ali koji utječe na ono što radimo i govorimo. Namjerno su djetinjaste i nepovezane jer takve su nam često i misli.“

Producentski posao i snimanje odradio je Leo Anđelković, Goran Martinac napravio je mastering, Mnogi Drugi zaslužni su za muziku i tekst, dok se kamere i montaže opet uhvatila sjajna Anita Nadj.

Najnovije vesti

Izdvajamo