-

Mnogi Drugi „Bojama“ neslužbeno zatvaraju priču oko prvog albuma


Zagrebački alternativni rock bend Mnogi Drugi objavio je spot za pjesmu „Boje“ kojim zatvaraju priču prvog albuma.

Svoj prvi album objavili su krajem prošle godine, a predstavili su ga singlovima „Maske“, „Čudan svijet“, „Slonovi“, „Voda“ i „Duboka“. Album je primio pozitivne kritike, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji.

Iako je od izlaska albuma prošlo više od pola godine, Mnogi Drugi odlučili su snimiti video spot za pjesmu „Boje“ koja se i nalazi na prvom albumu. Ovo je doista neortodoksno, no za Mnoge Druge sasvim normalno: „Odlučili smo se snimiti spot za Boje i prezentirati ga kao singl jer pjesma nosi snažnu poruku koju je vrijedilo vizualno prikazati. Također, na neki način ovim spotom zatvaramo prekrasno razdoblje prvog albuma i okrećemo novu stranicu snimanjem novih pjesama na jesen“, kazali su dečki iz benda.

„Volimo se baviti ozbiljnim temama na neozbiljan način, a to je vidljivo i u ovom spotu, Umjesto da filozofiramo o opresiji društva na pojedinca ili o emocionalnom daltonizmu, puštamo da spot govori za nas i da ga svatko shvati kako želi“, rekao nam je Martin Mandir, pjevač benda i režiser spota.

Režiju, uz Martina, potpisuje i Toni Mijač, koji stoji iza preko 60 spotova te je ove godine osvojio nagradu publike T-HT-a za suvremenu umjetnost. Montažu su svjetski odradili Toni i nezaobilazna Anita Nadj, dok je rekvizitu posložio, izradio i postavio Ante Jelinčić, gitarist Mnogih Drugih.

Najnovije vesti

Izdvajamo