-

NaslovnaVestiVesti iz regionaMile Kekin predstavio spot za pesmu ''Samo moja''

Mile Kekin predstavio spot za pesmu “Samo moja“

Hladno Pivo Tereni KK Partizan Beograd

Mile Kekin je većini poznat kao frontmen benda Hladno pivo, međutim nedavno je ponovo otplovio u solističke vode i nakon 17 godina objavio album mimo matičnog benda. Reč je o albumu “Kuća bez krova“ (oktobar 2018, Menart) na kom se, između ostalih, nalazi pesma “Samo moja“, koja je dobila svoj spot.

Ovaj album je od samog početka zapažen, zahvaljujući pesmama: “Reno 4′‘, “Atlas“, “Takav par“, kao i dueta “Atlantida“, koji je urađen sa Bajagom.

Mile Kekin i njegov novi solistički album “Kuća bez krova“ dobili su nominaciju za “Vinil godine/region i Srbija“ i “Izvođač godine/Region“ emisije “Rok godišnjak“ Radija 202. Takođe, svojim uspehom i kvalitetom CD je zavredneo i nominacije za nagradu “Porin“ u dvema kategorijama:

  • Kategorija broj 1 – Album godine
  • Kategorija broj 6 – Rock album godine

Mile je odlučio da svoje slušaoce obraduje spotom za pesmu “Samo moja“ za koju kaže da je nastala na dečijem igralištu punom zabrinutih roditelja i neoprezne dece, a da je vremenom postala univerzalna ljubavna pesma puna obećanja i strahova. Takođe, on ističe da je na ovoj pesmi, pored stalnog benda, svirao i Yogi Lonich, koji je odmah shvatio kakav sound ona treba da ima.

Mile je o spotu rekao: “Sreća, naleteo sam na Marina Nekića, režisera dovoljno hrabrog pristupa da mi predloži da tri radnje strpamo u jedan omnibus i pustimo ga da vozi bez mog lica i svirke na plejbek. Jako mi je drago što se u spotu pored mnogo mladih lica pojavljuje i pozorišna diva Konstadinka Velkovska i glumački as Antun Tudić.“

Podsetimo se, Mile i dalje promoviše novi album po čitavom regionu, a 4. aprila će nastupiti u beogradskom Domu omladine.