-

Mile Kekin predstavio spot za pesmu “Samo moja“

Hladno Pivo Tereni KK Partizan Beograd

Mile Kekin je većini poznat kao frontmen benda Hladno pivo, međutim nedavno je ponovo otplovio u solističke vode i nakon 17 godina objavio album mimo matičnog benda. Reč je o albumu “Kuća bez krova“ (oktobar 2018, Menart) na kom se, između ostalih, nalazi pesma “Samo moja“, koja je dobila svoj spot.

Ovaj album je od samog početka zapažen, zahvaljujući pesmama: “Reno 4′‘, “Atlas“, “Takav par“, kao i dueta “Atlantida“, koji je urađen sa Bajagom.

Mile Kekin i njegov novi solistički album “Kuća bez krova“ dobili su nominaciju za “Vinil godine/region i Srbija“ i “Izvođač godine/Region“ emisije “Rok godišnjak“ Radija 202. Takođe, svojim uspehom i kvalitetom CD je zavredneo i nominacije za nagradu “Porin“ u dvema kategorijama:

  • Kategorija broj 1 – Album godine
  • Kategorija broj 6 – Rock album godine

Mile je odlučio da svoje slušaoce obraduje spotom za pesmu “Samo moja“ za koju kaže da je nastala na dečijem igralištu punom zabrinutih roditelja i neoprezne dece, a da je vremenom postala univerzalna ljubavna pesma puna obećanja i strahova. Takođe, on ističe da je na ovoj pesmi, pored stalnog benda, svirao i Yogi Lonich, koji je odmah shvatio kakav sound ona treba da ima.

Mile je o spotu rekao: “Sreća, naleteo sam na Marina Nekića, režisera dovoljno hrabrog pristupa da mi predloži da tri radnje strpamo u jedan omnibus i pustimo ga da vozi bez mog lica i svirke na plejbek. Jako mi je drago što se u spotu pored mnogo mladih lica pojavljuje i pozorišna diva Konstadinka Velkovska i glumački as Antun Tudić.“

Podsetimo se, Mile i dalje promoviše novi album po čitavom regionu, a 4. aprila će nastupiti u beogradskom Domu omladine.

Najnovije vesti

Izdvajamo