-

Mile Kekin je objavio video spot za urnebesnu apokaliptičnu pesmu „Zubić vila“

Hladno Pivo Barutana Beograd Srbija Fotografije galerija slike Mile Kekin 35 koncerataMile Kekin je skinuo  još jedan singl sa nedavno objavljenog, odličnog i vrlo hvaljenog albuma “Nježno đonom“.

Radi  se o pesmi „Zubić vila“, koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku.

To je najzabavnija apokaliptična pesma ikad napisana, a mogli bismo je opisati kao lekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera.

„Zubić vila“ je pesma koja je posebna po mnogo čemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jedoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin. 

„Mislim da dečija naivnost i najbolje ocrtava glupost nas odraslih“ – komentisao je Mile 

Svoju glumačku i pevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac i pesmi dala poseban finalni  poen, a je li „Zubić vila“ napokon dobila krila pogledajte u urnebesnom spotu koji je režirao Mark Mrakovčić.

„Spot potpisuje producent albuma ‘Nježno đonom’ i član mog novog sastava Mark Mrakovčić koji se pri izradi uveliko služio  AI programima jer veruje da veštačka inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske. „ – rekao je Mile Kekin

Najnovije vesti

Izdvajamo