-

NaslovnaVestiMile Kekin i Bajaga snimili duet

Mile Kekin i Bajaga snimili duet

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.

Hladno Pivo Tereni KK Partizan Beograd

Na Kekinovom novom dugoočekivanom solo albumu naći će se pjesma Atlantida koju, na veliko iznenađenje publike, izvodi s legendarnim Bajagom. Izdanje pod nazivom Kuća bez krova izlazi 19. listopada, a od danas je dostupan i na Deezeru.

Prema Bajaginim riječima, suradnja s Miletom započela je nakon što je Hladno pivo odbilo nastupiti ljetos u Karlovcu kao zamjena za Bajagu. Iako je Bajaga poznat kao originalni autor te, sukladno tomu, po svojim rijetkim gostovanjima u tuđim pjesmama, ovaj mu se singl iznimno svidio.

Nisam često gost ljudima na pjesmama zato što sam svoje pjevanje uvijek shvatao kao autorsko i uglavnom sam pjevao samo svoje pjesme tek ponekad nekim prijateljima. Mile me zvao ljetos, nismo se pretjerano dobro poznavali dok nas oni nisu podržali kada je bila ona frka. Poslao mi je pjesmu koja mi se učinila veoma primjerenom, dobronamjernom, pozitivnom i sa zadovoljstvom sam učestvovao koliko sam mogao”, izjavio je.

Aktualni Kekinov singl Takav par gotovo se od svog izlaska nalazi na HR TOP 40 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, a ovoga se tjedna nalazi na šestom mjestu. Spot istoimene pjesme izlazi 22. listopada.