-

Međunarodna autorska kreativna online konferencija krajem novembra

MorcheebaOsmo izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK koja okuplja najveća imena regionalne muzičke scene ove godine ćemo je pratiti u online formatu. Trajaće od 23.-27.novembra.

Sama konferencija će se emitirati na YouTube kanalu HDS ZAMPa, svakog dana od ponedjeljka 23.11. do petka 27.11. od 12h do cca 14h.

Konferenciju će putem videa otvoriti legendarni autor i muzičar, osnivač ABBA-e, Björn Ulvaeus.  Uz Ulvaeusa, sudjelovanje na ovogodišnjem MAKK-u potvrdila je i Skye Edwards, pjevačica i frontwoman britanskog benda Morcheeba, zatim velike regionalne zvijezde Dubioza KolektivDino Merlin i Momčilo Bajagić Bajaga, Nina Badrić, Husein Hasanefendić HusJasenko Houra i Damir Urban.

MAKK je uvijek i prilika da se čuju najzanimljiviji autorski glasovi novijih generacija. Svaki od pet dana ugostit će jednog mladog umjetnika i/li njegov bend: predstavljaju se Irena ŽilićNika TurkovićPocket PalmaZ++ i Matija Cvek. Oni će za ovu priliku izvesti svoje najzapaženije pjesme u potpuno novim, autorski kreativnim aranžmanima.

Konferencija će se prenositi i na Facebook stranici MAKK, a također i Vecernji.hr će je preuzimati s YouTube kanala. Praćenje konferencije je besplatno i dostupno svima.

Sve aktualnosti i raspored 8. online MAKK-a pratite na www.makk.hr te na Facebook i Twitter kanalima konferencije.

Najnovije vesti

Izdvajamo