-

NaslovnaVestiVesti iz regionaMatija Cvek predstavio LP i još jedan singl sa albuma "Izbirljivo i slučajno"

Matija Cvek predstavio LP i još jedan singl sa albuma „Izbirljivo i slučajno“

Matija Cvek

Mladi muzičar Matija Cvek sredinom aprila objavio je album prvenac Izbirljivo i slučajno, čija je prva potpisana edicija CD-a rasprodata u rekornom roku.

Album Izbirljivo i slučajno sada je objavljen i na LP-ju.

„Neverovatan je osećaj držati u rukama svoju prvu ploču. Ovim putem zahvaliću svojim saradnicima, pre svega Alanu Doviću, producentu i koautoru većine pesama koji je svojom energijom, znanjem i trudom obeležio moj prvi album. Mislav Žabarović koautor je pesama Visine i Blizu(69) za koju je produkciju radio Edin Tahirović. Sinergija i razumevanje obeležilo je naš stvaralački proces i na tome im najviše hvala. Hvala i svim muzičarima, našim prijateljima koji su ostavili tračak svog talenta i znanja na ovom albumu.“ – rekao je Matija Cvek

Uporedo sa objavom LP-ja Matija predstavlja i novi singl „Generacija“ skinut sa albuma prvenca, a nastala je u saradnji Matije i celog njegovog benda The Funkensteins.

Za pesmu je snimljen i video spot koji je montiran od video snimaka sa rasprodate letne turneje albuma Izbirljivo i slučajno. Montažu spota potpisuje Luka Sepčić.

„Presretan sam uoči objave novog singla. Nakon radnog leta punog fenomenalnih nastupa objavljujemo mali omaž svemu što smo kao bend prošli, privatno i svirajući. Mala porodica koja uživa u smehu, veselju, muzici i prijateljstvu te se uspešno nosi sa zahtevima koje današnji svet i generacijski superbrzi žrvanj stavlja pred nas.“ – rekao je Matija Cvek

Ceo album „Izbirljivo i slučajno“ slušajte na svim digitalnim servisima.

Najnovije vesti

Izdvajamo