fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Massimo objavio novi album "1 dan ljubavi" (video)

Massimo objavio novi album “1 dan ljubavi” (video)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Massimo

Pop pevač Masimo (Massimo) Savić, kog očekuje koncert 20. februara u beogradskom Sava centru, objavio je danas novi album “Jedan dan ljubavi” za zagrebački Aquarius Records.

1 dan ljubaviNaslednik hit albuma “Dodirni me slučajno” (2011), CD “Jedan dan ljubav” donosi singl/spotove koji su već postali hitovi “Suze nam stale na put” i “Ispod nekog drugog neba” kao i još deset novih pesama. Za Masimov novi album pesme su pisali Predrag Martinjak, Eni Kondić, Amil Lojo, Zoran Predin, Arsen Dedić, Dalibor Prohaska i Dado Pastuović- Nevera.

“Jedan dan ljubavi” radila je proverena ekipa producenata Nikša Bratoš, Predrag Martinjak i Ivan Popeskić, dok je na nekoliko pesama svirao svetski priznati gitarista Dejvid Rouds (David Rhodes), čuven po višedecenijskoj saradnji sa Piterom Gebrijelom (Peter Gabriel).

Dizajn novog albuma poveren je Sanji Bahrah i Mariju Krištofiću, s kojima je Masimo sarađivao na prvom albumu sastava Dorijan Grej.

U Beograd Masimo dolazi 20. februara u okviru promotivne turneje “Jedan dan ljubavi”, a ulaznice su u prodaji po cenama od po 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim, Ticketline, Gigstix i DDtickets.

“Presretan sam što se vraćam u Beograd, jer je to grad kog jako volim i čija mi publika što se tiče emocija svaki put strahovito puno pruža. A emocija je ključna riječ za sve moje koncerte u Sava centru. Jednostavno, to je dvorana u kojoj se izuzetno dobro osjećam”, kaže Masimo.