-

NaslovnaVestiVesti iz regionaMary May premijerno objavljuje live video pjesme “Grpwn Girl”

Mary May premijerno objavljuje live video pjesme “Grpwn Girl”

Mary May

Mary May premijerno objavljuje live video pjesme “Grpwn Girl” s privatnog koncerta održanog u 1. gimnaziji krajem 2019. U pitanju je drugi singl nakon pjesme “Save Your Prayers” i nastavak puta kojim je Mary krenula, obogaćena prisutstvom Luke Čapete, Marka Ferlana, Borka Rupene i Marina Živkovića.

Na spomenutom snimanju u gimnaziji snimljena je proširena live verzija hvaljenog prvijenca „Things You Can`t Put Your Finger On“, ali ovaj put iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis koji će izaći na dvostrukom vinilu. Njegova promocija najavljena je i zasad stoji za 28. svibnja 2020., a održat će se u

.

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem.

Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba. Prije same promocije, Mary May planiraju objaviti ukupno tri videa s live snimanja kako bi i publika mogla osjetiti atmosferu ove stalne postave koja svojim instrumentima (el. gitara, kontrabas, bubanj/perkusije, saksofon i glas) daju novo značenje american folk žanra na ovim prostorima.

Album izdaje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu.

Najnovije vesti

Izdvajamo