-

Mary May predstavlja novi singl „Don’t Call Me Baby“

Mary May

Mary May, jedna od naših najhvaljenijih kantautorica koja djeluje u formi benda, predstavlja novi singl i spot “Don’t Call Me Baby”.

Glazba je rezultat zajedničkog rada benda, a tekst je pisala Mary May. Producent je Jack de Shaw, basist benda, ujedno i kantautor s već dva izdana samostalna albuma.

Redateljica Dorotea Vučić i Mary May osmislile su priču koju je kamerom majstorski uhvatio Dinko Šimac iz Beyond Pines Production, a spot je sniman u Kulturnom Centru Mesnička u Zagrebu.

„Na videu sam prvi put surađivala s redateljicom Doroteom Vučić, čijim sam filmovima potpuno oduševljena. Dinko Šimac, koji je snimio video sa Zimizelenim, jedan od meni najdražih videa, bio je zaslužan za kameru. Glumci u spotu su entuzijasti, prijatelji i dobre duše koje su nam poklonile svoje vrijeme, a ima i par profesionalki. A svatko će si iz spota uzeti poruku koju treba”, poručuje Mary May.

Novi singl je i prva pjesma koja predstavlja novi materijal na kojem je bend počeo raditi, te već najavljuju novi video. Riječ je o live sessionu snimljenom u knjižari Fraktura u sklopu projekta Eksperiment, a bit će objavljen 21. ožujka.

Session donosi tri pjesme, novu „The Dress Your Mother Wore To War“, zatim „Don`t Call Me Baby“ i pjesmu s prvog albuma „New Song“. Novi singl “Don’t Call Me Baby” dostupan je na svim streaming servisima.

Najnovije vesti

Izdvajamo