-

NaslovnaVestiVesti iz regionaMarkiz predstavili spot za pjesmu "Da Da Da"

Markiz predstavili spot za pjesmu “Da Da Da”

Poslije pauze od skoro dvije godine i povratka pjevačice Ines Mlinarić u bend, Markiz se na domaću scenu vratio pjesmom “Predaja” koju su snimili u suradnji s Remi iz Elementala. Nakon uspješne suradnje s Remi, na red je došao i drugi singl “DaDaDa” s nadolazećeg albuma.

“DaDaDa” je brza i plesna pjesma, koja na prvu ulazi u uho. Glazbu je napisao Andrej Babić, a u radu na tekstu pridružio mu se Marko Tomljanović. Sjajan, punokrvni rock aranžman djelo je cijelog benda i vanjskog suradnika Ivana Božanića.

Plesni spot za ovu odličnu pjesmu nastao je prema scenariju Andreja Babića, a u režiji Anđela Jurkasa, kojemu su asistirali kamerman i montažer Robert Ferenc te asistent montaže Boris Divjak. Ekspresivnoj Ines su se kao plesači u spotu pridružili članovi plesnog kluba Atomic Dance Factory, ali i plesači amateri, prijatelji i fanovi Markiza.

Novim singlom bend najavljuje i koncertne aktivnosti u idućim mjesecima, ali i rad na završetku trećeg studijskog albuma. “Trenutno smo na pola puta. Snimili smo pet pjesama, a do ljeta bi trebali dovršiti ostatak materijala za novi album. Atmosfera na snimanju je odlična i sve ide prema planu”, kaže nam ekipa iz Markiza.

Snimanje novog albuma odvija se pod producentskom palicom Ivana Božanića (gitarist i producent Pips, Chips & Videoclips i ABOP-a) u studiju Dan Mrak.