-

Mangroove objavili spot za pjesmu „Ljeto bez nas“

Foto: Sanja Šantak
Foto: Sanja Šantak

Grupa Mangroove snimila je spot za svoj aktualni singl „Ljeto bez nas“ koji je dio trilogije koja najavljuje novu eru plesnog Mangroovea. Za jesen pripremaju i drugi singl s kojim su ušli u finale Karlovačko RockOff festivala.

Ovaj atraktivan neo soul funk bend krajem 2015. godine objavio je svoj treći album „Sami“, kojem su prethodili uspješni singlovi „Sami“, „Ljubavna“, „Nije da me ne voliš“ i „Pokušaj“ (feat. Dado Topić i Igor Geržina).

Novi singl „Ljeto bez nas“, koji potpisuje već uhodani autorski dvojac Toni Starešinić i Željka Veverec, idealan je uz izležavanje na plaži, a ukoliko ostajete u gradu, odličan je i za lagano konzumiranje uz dobro rashlađeni koktel. Pjesma je upravo dobila svoje video izdanje snimljeno na živopisnoj lokaciji u blizini Zagreba, a prikazuje dvoje zaljubljenih kako neopterećeno te potpuno opušteno uživaju u jednom ljetu, okupani mirisima obližnje rijeke Kupe.

Spot je režirala Sanja Šantak, a David Peroš Bonnot potpisuje montažu.

„Bilo je ovo jedno od najopuštenijih snimanja spota. Otišli smo na jedno od svojih najdražih mjesta s prijateljima i kamerom te s namjerom da nešto snimimo, a tamo se kao uvijek desila čarolija. Bili smo toliko opušteni da smo se po prvi put i skinuli za potrebe snimanja, a kada ćemo ako ne sad!“, uz osmijeh je komentirala Željka Veverec dojmove sa snimanja te dodala: „Uživajte u ljetu, pjesmi i spotu i, nemojte da ovo ljeto prođe bez nas!“