-

Måneskin odložili evropsku turneju

Måneskin
foto: Francis Delacroix

Zbog trenutne situacije vezane za pandemiju COVID-19 grupa Måneskin je prinuđena da odloži najavljenu „LOUD KIDS ON TOUR ’22“ po dvoranama širom Evrope, kao i rasprodatu turneju po Italiji.

Svi koji su već kupili ulaznice biće obavešteni o novim datumima koncerata, najkasnije do prvog marta (01.03.2022).

Zbog restrikcija koje su nametnute usled pandemije u mnogim evropskim zemljama, postalo je teško jednostavno prebaciti sve događaje za neke datume u budućnosti, u istom obimu kako je prvobitno planirano. Prioritet promotera (Vivo Concerti) i grupe Måneskin je garancija sigurnosti za svakog posetioca, sa čvrstom odlukom da se turneja nastavi na zadovoljstvo svih.

Na svojim društvenim mrežama, bend je okačio zvaničnu izjavu:

Zdravo ljudi, mnogo nam je žao ali vam moramo saopštiti da odlažemo celu evropsku turneju zbog situacije sa covidom. Ekstremno nam je žao. Puno smo radili i pripremali ovu turneju i sve je bilo spremno za akciju ali na žalost, u poslednjih par dana dobili smo loše vesti vezane za organizaciju događaja i dozvoljeni kapacitet u dvoranama.

Ne možemo da garantujemo održavanje koncerata u situaciji u kojoj svaka država ima svoje posebne odredbe koje mi moramo poštovati, jer želimo da naši koncerti budu sigurni za sve. Stvarno nam je jako žao, nadamo se da ćemo što pre moguće izaći sa novim datumima. Hvala vam na strpljenju i podršci, svi smo zajedno u ovoj situaciji, moramo je izdržati, ali vratićemo se, kunemo se, i sve će biti još bolje. OK ljudi, volimo vas!

Svi koncerti koji se odigravaju napolju, uključujući Veronu, Circo Massimo i Lignano Sabbidiadorro idu po prvobitnom planu, kao i svi već najavljeni datumi na muzičkim festivalima 2022.

Za sve detaljnije informacije posetite www.vivoconcerti.com

Najnovije vesti

Izdvajamo