-

NaslovnaVestiVesti iz regiona"Male laži" zagrebačkog Svemira (audio)

„Male laži“ zagrebačkog Svemira (audio)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

svemirBliži se već godinu dana otkada je zagrebački Svemir izbacio prvi singl koji najavljuje njihov treći album. Album je sada skoro dovršen i bend je počeo stavljati jednu po jednu pjesmu s njega na svoj youtube kanal, kako bi dao fanovima priliku da čuju i ocijene novi zvuk benda i daju svoje dojmove o pojedinim pjesmama prije nego što album izađe na bandcampu kao cjelina.

I dok je na tjubu osvanulo tek pola pjesama s albuma i bend je još razmišljao o tome koju pjesmu u budućnosti istaknuti kao singl, naslovna tema albuma „Male laži“ nametnula se sama, proširivši se među slušateljima i pojavljujući se na top listama i mikxtapeovima diljem interneta ali i u eteru pojedinih radio stanica, kojima nije smetala niti činjenica da nema boljeg izvora reprodukcije od empetrice na youtubeu.

„Bili bismo ludi da još dvojimo oko toga koja je onda pjesma naš sljedeći singl“, kažu u bendu i stavljaju pjesmu za download i na svoj soundcloud profil, proglašavajući je i službeno svojim sljedećim singlom.

Album „Male laži“ izlazi u svibnju.