fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona "Majke u Tvornici" napokon na CDu i DVDu

“Majke u Tvornici” napokon na CDu i DVDu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

goran bare i majkeVeliki povratnički koncert koji su 9. marta 2007. godine, nakon šestogodišnje pauze, održale Majke napokon se našao na CD-u i DVD-u. Na CD-u se nalazi 18 odabranih pesama s koncerta, na kojem su se Majke dotakle svih faza diskografije i oduševile prepunu Tvornicu. NaDVD-u se nalazi ceo koncert, odnosno 27 pesama. Dizajn koji je dočarao žestinu i sirovost Majki, potpisuje Miranda Herceg.

CD “Majke u Tvornici” odlično zvuči, jako i snažno. Pravi rock and roll. Najžešći album 2000-tih godina, rekao je Goran BareU 2007. godini smo se Zoran Čalić i ja susreli i odlučili ponovno zasvirati zajedno. To se pretvorilo u povratnički koncert u Tvornici, a suradnja se nastavila do rujna ove godine kada je Zoran otišao iz benda. I dalje smo Goran Bare i Majke, ali s drugom postavom. Sve to nosi neke dobre stvari. Damir Trkulja je donio svoj pečat i ostavio svoju boju na prošlom albumu. Jako ga je osvježio i pokazao da je vrhunski gitarist i umjetnik. Kao i novi gitarist, Teo Aničić, za kojeg mislim da će ostati duže s nama. On će isto ostaviti svoj pečat i to će zvučati ludo. Trenutno uživam u stvaranju novih pjesama”, objasnio je planove Goran Bare.

Majke, u postavi Goran Bare, Zoran Čalić (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi), Nedjeljko Ivković – Kilmister (bas), Kruno Domaćinović (gitara) i Danko Krznarić (klavijature), uprkos pauzi od 6 godina, odsvirali su žestoki i sirovi rok and roll koncert za pamćenje.

CD i DVD “Majke u Tvornici”  možete kupitit u Jugotonu (Nušićeva 27), album preslušajte na Deezeru.