-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Love Hunters objavili novi singl i spot

Love Hunters objavili novi singl i spot

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Love HuntersSastav Love Hunters će prvi put u karijeri nastupiti u beogradskom Centru za kulturu “Božidarac” na Dan zaljubljenih, u petak 14. februara, a tim povodom objavili su i novi singl – pesmu “Black & Blue“, za koju su snimili i spot.

“Pesmu Black & Blue koja najavljuje novi album Love Huntersa premijerno ćemo uživo izvesti upravo u Božidarcu na Dan Zaljubljenih. Beogradsku publiku na koncertu 14. februara očekuju i stari hitovi, kao i pesme iz filma Love hunter, ostvarenja snimanog tokom mog boravka u Njujorku”, kazao je pred prestonički nastup Milan Mumin, frontmen čuvenih Huntersa.

Podsećamo da će pored nastupa grupe Love Hunters publika Vračar Rocks festivala iste večeri biti u prilici da vidi i nastupe Vile Filozofine i sastava Microsonic.

Ulaznice mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 350 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u “Božidarac”, ulaznice koštati 500 dinara. Vračar Rocks festival i Love Hunters su pripremili i posebnu pogodnost za sve “golupčiće” koji u petak dođu u Božidarac – na ulazu, pred sam koncert, moći će da se kupe “zaljubljene karte”, odnosno dve ulaznice po ceni od 800 dinara.