fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Logic System Disorder iz Banjaluke predstavili spot za "She"

Logic System Disorder iz Banjaluke predstavili spot za “She”

Logic System Disorder - Dario BergBanjalučki metal bend Logic System Disorder predstavio je spot za numeru “She” sa nadolazećeg albuma “Rage Panda”.

Nakon što je nedavno objavljen singl za singl koji nosi naziv albuma, ovo je drugi singl ekipe iz Banjaluke. Logic System Disorder su trenutno u studiju, gdje pripremaju novi materijal, a u fokusu je još nekoliko pjesma, koje će takođe dobiti video-spotove.

“Trenutno imamo 15 autorskih numera, još neke od njih će se pojaviti kao singlovi tokom narednih mjeseci, a biće praćeni oficijelnim i lyric video spotovima”, kaže Dario Berg, vokal benda Logic System Disorder.

Sastav Logic System Disorder iza sebe ima brojne koncerte, kako u BiH, tako i Srbiji i Hrvatskoj. Posebno se izdvaja nastup na Underwall festivalu u Zadru, gdje su dijelili binu sa sastavima kao što su Destruction i Xentrix, a takođe su nastupali i kao podrška dobro poznatom hrvatskom bendu Cold Snap u sklopu njihove turneje. Pobjednici su takmičenja Tuborg Demo Rock Liga u Zenici, trebinjske gitarijade Mostock 2013, kao i Tamaris Music Festa 2014 koji se održava u Prijedoru.

Pored Berga, Logic System Disorder čine, gitarista Bojan Bujić Buja i basista Miloš Vujić, dok je za bubnjevima Duško Milijević.