-

NaslovnaVestiVesti iz regiona"Ljubav" je novi singl Parnog valjka

„Ljubav“ je novi singl Parnog valjka

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.


U susret beogradskom koncertu 24. juna na Tašmajdanu, legendarni bend Parni Valjak je objavio novi singl pod nazivom “Ljubav”.

Nakon poslednjeg studijskog albuma “Nema predaje” koji su izdali 2013. godine, popularni “Valjak” je svoje fanove oduševljavao sjajnim singlovima “Samo ti” i “Prolazi sve, zar ne?”, a izdali su i svevremensku rock baladu “Za malo nježnosti” i veliki hit “Opet se smijem”.

Ljubav, kao nepresušna inspiracija, tema je i najnovijeg singla koji autorski potpisuje Hus, a Aki svojim glasom i energijom osvaja na prvo slušanje.

„Jednostavno, pjesma je savršena! Zvučaće neskromno, ali kada je slušate možda vas na momente iznervira zašto je to tako – nema previše, nema premalo, baš onako kako treba. Ljubav je stvar koja motivira i pjesma je definitivno posvećena svima”, rekao je Aki i dodao: “Ova pjesma se poklopila sa onime kako smo davno želeli da zvučimo – kao prkosni klinci koji ne gledaju na godine već od sebe daju, iskreno, ono što osjećaju. Pjesma je odraz tog našeg djetinjstva, te prkosi… bar meni i Husu je to druga mladost. Makar mi smo celo vreme klinci, jer kada dete nestane iz srca, onda postajete starac.”

Nova pesma “Ljubav” će biti odlično zagrevanje za koncertni spektakl “2u1”, koji Parni Valjak priprema na Tašmajdanu, a ulaznice za ovaj rock’n’roll užitak mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Tickets i u WinWin radnjama, po cenama od 1.400 do 2.800 dinara.