-

Limitirani dvostruki LP „To Love / To Hold“ grupe Jonathan u prodaji od 8. ožujka

Jonathan Dom-B612 Novi Sad

Nešto ranije nego je planirano, u ponedjeljak 8. ožujka u prodaji će se naći specijalno limitirano dvostruko vinilno izdanje „To Love / To Hold“ koje sadrži dva albuma grupe Jonathan. Dva dana ranije riječki Dallas Music Shop donosi ekskluzivnu promociju na kojoj će se također moći kupiti ovaj izvanredan LP.

Otisnut u samo 300 primjeraka, vinil na jednom mjestu donosi oba posljednja izdanja kojia su završila na listama najboljih godišnjih albuma u regiji. Predivan dvostruki LP na tržište je trebao doći 10. ožujka, ali ogroman interes pomaknuo je datum izlaska nešto ranije. Naime, u prednarudžbama je brzo otišlo pola tiraže, ali dok će se ostatak moći kupiti online te u odabranim glazbenim dućanima.

U subotu 6. ožujka točno u podne u riječkom Dallas Music Shop započet će promocija LP-a „To Love / To Hold“. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera članovi grupe družit će se s fanovima i potpisivati ploče, koje će se moći kupiti ekskluzivno, dva dana prije službene objave.

Dvostruko vinilno izdanje može se naručiti mailom na info@laa.hr, na webu Dirty Old ShopaRockmarka. Također, ploča će biti dostupna u Pločniku, Aquarisu CD Shopu te Dancing Bear dućanima u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Najnovije vesti

Izdvajamo