-

Naslovna Vesti Novi albumi Let It Out, novi singl benda The Cockblockers

Let It Out, novi singl benda The Cockblockers

The Cockblockers su autorski rock bend iz Beograda. Nakon uspešne turneje na kojoj je ova mlada trojka predstavila svoj prvi studijski album i uspešnog prvog singla s drugog albuma “Can’t stop thinking about you“, na red dolazi spot za drugi singl, “Let it out“. Upravo je ovaj singl  najava za istoimeni album.

Frontmen Nenad Todorović o novom singlu kaže: “Za razliku od pesama ljubavnih karaktera na koje je naša publika navikla, “Let it out” sa istoimenog albuma prenosi poruku izražavanja emocija, strasti i slobode govora. Ovom pesmom želimo da ohrabrimo ljude da se oslobode stega svakodnevnice koje ih sputavaju u ostvarivanju njihovih ciljeva.”

The Cockblockers su započeli s radom 2011. godine, a do sada su nastupali na festivalima kao što su Exit, Nišville Jazz Festival, Arsenal  FEST, Evergreen Fest i Šumadijski BluesRock festival, delili binu sa velikanima srpske i internacionalne rock i blues scene. Nedavno su nastupili i na Open Air Blues Festivalu, jednom od najvećih blues festivala u regionu. Nakon EP-a “Give Me All I Want” (2013), Live Sessions (2015) i nekoliko singlova, bend je 2017. objavio debitantski album „Free Your Mind“ koji je dobio odlične kritike.

Najnovije vesti

Izdvajamo