-

NaslovnaVestiVesti iz regionaLet 3 & Vuco feat. El Combo predstavljaju Goluba Vasu i najavljuju nastup na...

Let 3 & Vuco feat. El Combo predstavljaju Goluba Vasu i najavljuju nastup na AntiValentinovu

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Let3 Dom sportova Zagreb
“Golub Dinko” riječkog sastava Let 3 objavljen je davne 2000. godine na albumu “Jedina”. Devetnaest godina kasnije i to ususret četvrtom izdanju sada već tradicionalnog Antivalentinova, dobio je novo ruho i postao “Golub Vaso“. U novom se aranžmanu riječkim rockerima, uz marriache El Combo, pridružio i Vuco.

Iako do sada nisu imali prilike pjevati zajedno, Damir Martinović Mrle kaže kako nije trebalo dugo da Vuco pristane na suradnju: „Dogovor je pao iz prve. Nije ga trebalo puno nagovarati, nekako mislim da je i on priželjkivao jednu ovakvu suradnju. Čuli smo se i odmah složili oko svega. Lako je to kad se mi volimo i razumijemo, ali i cijenimo“ – kaže Mrle.

Tekst potpisuje Damir Martinović Mrle, a u glazbi mu se pridružio Zoran Prodanović Prlja. Spot je snimljen u prostorijama društvenog doma Donji Golubovići, sudjelovali su i mještani Gornjih Golubovića, a dio spota snimljen je i u mesnici koja simbolizira društvo koje jede svoju djecu i na kraju same sebe. Režiju spota potpisuje Šimun Šitum, a svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Dosadašnjoj postavi uz Let3, Ramba Amadeusa, Zabranjeno Pušenje, Elemental, Kojote, Bad Copy, Saučešće i Turiste, Let 3 najavljuje i Vucino gostovanje na četvrtom izdanju AntiValentinova #4, koje će se održati u zagrebačkom Boćarskom domu 8. i 9. veljače.