-

NaslovnaVestiVesti iz regionaKultni letnji šlager u verziji Dubioza Kolektiva

Kultni letnji šlager u verziji Dubioza Kolektiva

U susret velikom koncertu u Beogradu zakazanom za 30. jun, na stadionu Tašmajdan, Dubioza kolektiv prepevala je jedan od najlepših šlagera iz osamdesetih godina prošlog veka. U pitanju je numera „Na morskome plavom žalu“ iz kultnog filma Emira Kusturice, „Sjećaš li se, Dolly Bell“.

Bend je otišao korak dalje, pa je prilagodio tekst u svom maniru. Članovi Dubioze kolektiv pozvali su publiku na koncert uz stihove „Na dunavskom plavom žalu, po najlepšem letnjem danu, Dubioza koncert svira na beogradskom Tašmajdanu“. U svima dragom ritmu, bend obećava odličan provod uz reči „Idemo u Beograd na vodi, da vidimo da l’ nas raja voli. Pjevaćemo sve će da se ori i biće dernek, glava će da boli“!

Sastav koji je proslavila energična mešavina roka, panka, regea, ska i duba, kao i njihove snažne političke poruke, sa nestrpljenjem čeka da zasvira pred beogradskom publikom. Na koncertu 30. juna na Tašmajdanu, pored predstavljanja novog albuma „Pjesmice za djecu i odrasle„, izvšće poznate hitove sa prethodnih izdanja.

Koncert na Tašmajdanu je jedini zakazani nastup benda od izlaska poslednjeg albuma s kraja prošle godine.

Karte se nalaze u prodaji preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1400 rsd za parter i 1600 rsd za tribine.