-

Kryn objavio video za novi singl “Risset“

Glazba koju Kryn stvara je uzbudljiva mješavina teških rifova i mračnih, melodičnih i vrlo atmosferičnih dijelova, popraćenih impresivnim vokalnim dionicama i energičnim i emotivnim nastupima uživo. Bend je svoj album prvijenac izdao 2014. godine, pod nazivom Scars Remind Me, i pod okriljem njemačke diskografske kuće Eternal Sound Records. KRYN trenutačno snimaju drugi album, uz plan da svoj rad podignu na višu razinu.

Dosada su svirali uživo u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini (Demo Fest, Banja Luka), Crnoj Gori, Italiji, te su također nastupali na mnogim manjim i većim svjetskim festivalima, poput Euroblast Festivala (Njemačka), Metal Days (Slovenija), Vekeri Festivala (Mađarska) etc. Najnoviji nastupi benda uživo su bili prilikom njihove turneje po Balkanu, koja je još u tijeku, počevši sa Hrvatskom (Split, Zadar, 11.mj ). Prije toga su nastupali na Viva La Pola Festivalu (Pula, Hrvatska, 14/8/19), gdje su svirali kao support act legendama američkog hardcorea, bendu Agnostic Front, na Dark Circle Festivalu (Rijeka, Hrvatska, 14/6/19), gdje su bili headlineri na prvom danu eventa, te kao support act progresivnom metal bendu Monuments na njihovoj europskoj Phronesis turneji (10/18, Zagreb, Hrvatska).

Kryn imaju veliki broj fanova u Europi (prema podacima i statistikama sa glazbenih streaming platformi poput Spotifyja etc.), te konstantno radimo na tome da povećamo broj obožavatelja i slušatelja online i uživo, i da promoviramo bend, kao i evente na kojima bend nastupa. Od početka godine, Kryn glazba se pušta na nezavisnim i većim radio stanicama po svijetu, poput HRH Radio (UK), Brutal (Australia), Metal Ashes Radio Show i Metal Meyhem Radio (UK), Radio Korzo (CRO).

Kryn su nedavno izbacili video za svoj novi singl „Risset“, čime su potvrdili i dodatno pokazali da su miljenici publike iz cijelog svijeta, oduševljavajući obožavatelje svojim energičnim nastupom i stvaranjem odlične atmosfere prilikom sviranja uživo i na ekranu.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo