fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Krešo i Kisele Kiše spotom najavljuju novi album

Krešo i Kisele Kiše spotom najavljuju novi album

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

u-potrazi-za-bijelim-zecom-kreso-i-kisele-kise
Veseli stroj” prvi je singl s albuma “U potrazi za bijelim zecom“, koji Krešo i Kisele Kiše uskoro izdaju pod etiketom Fat Brek.

Tekst i glazbu potpisuje Krešimir Burić, dok su za aranžman zaduženi Krešo i Kisele Kiše. Spot je snimljen pod redateljskom palicom Tene Ružić, a u spotu se, osim članova benda, pojavljuju riječki glumci Nikolina Vorić i Igor Kondić. Vizualno zabavan, spot je snimljen u jednom, neprekidnom kadru. Kameru je vodio Leo Vitasović, a postprodukciju Anis Galijatović, uz asistenciju Luke Bešlića. Krenuvši od ideje jednog kadra, spot je vizualizacija nastanka Veselog stroja koji od šljiva radi alkohol, te vesele atmosfere koju taj čin podrazumijeva.

Album “U potrazi za bijelim zecom”, koji će 12. rujna biti ponuđen za besplatno preuzimanje, snimljen je u studiju HRT-a u Zagrebu, kao nagrada za pobjedu treće sezone HR demo kluba. Mix/master djelo je Dražena Gavrilovića iz zagrebačkog Pod.room studija.

Bend planira skoru promociju novog albuma po Hrvatskoj i susjednim zemljama. Datume nadolazećih koncerata, kao i ostale novosti, možete pratiti na službenoj Facebook stranici benda.